Met bestuur van de stichting Jacob Soetendorp Institute for Human Values is als volgt samengesteld:

Ir J.M. van Praag, voorzitter en penningmeester
I. Goldberg, secretaris
M.Q.H. van Poecke

 

Ir J.M.van Praag
Jack van Praag studeerde elektrotechniek in Delft en heeft zijn loopbaan gevolgd in de IT sector. Na een aantal werkverbanden is hij in 1986 zijn eigen bedrijf begonnen: PAC. Het betreft hier een consultancy in de IT sector. In 1999 is het bedrijf verkocht aan Internatio Mullen Tot 1 januari 2003 was de heer van Praag algemeen directeur van het IT bedrijf. Sindsdien is hij werkzaam als organisatie adviseur. Hij is mede operichter van Mission Matters Consultants, een adviesbureau dat zich bezig houdt met organisatie verbetering voor technische dienstverleners en de Toezichthoudende, inspecterende en certificerende bedrijven in het bijzonder.

Ir J.M. van Praag is bestuurslid van de Indo-Dutch Foundation (scholen in India) en de Stichting Fonds Toekomst voor Kinderen.

I. Goldberg
After serving as a management consultant to NGOs, Ira is now the Strategic Planning Coordinator at the International Criminal Court. In the past, he has managed and worked with both emergency and development NGOs and UN agencies in India, Hungary, and a number of countries in sub-Saharan Africa, as well the USA, and the Netherlands.  Ira has also taught university courses about NGOs and NGO management. He received a Master’s Degree in Public Administration from the School of International and Public Affairs, Columbia University, NY and a Master’s degree in Judaic Studies from the Graduate School of the Jewish Theological Seminary. Ira also serves on the Board of Limmoed Netherlands.

He lives in The Hague with his partner and their two wonderful children.


M.Q.H. van Poecke
Marcel van Poecke, geboren in 1960, studeerde bedrijfskunde aan de Landbouw Universiteit van Wageningen. Vervolgens haalde hij een MBA aan de University of Rochester USA / Erasmus.
Marcel van Poecke is actief geweest in de olie & gassector waar hij 20 jaar in heeft gewerkt. Hij heeft in 1993 Petroplus opgericht en is daar tot 2006 CEO geweest. Petroplus is een oliebedrijf en heeft olieraffinaderijen en olie- en gasopslagmogelijkheden. Sindsdien is hij actief als ondernemer en investeerder in de olie en gas sector.


 

The Soetendorp Institute

Contact

Jacob Soetendorp Institute for Human Values
Van Wijngaerdenstraat 21
2596 TW The Hague
The Netherlands
info@soetendorpinstitute.org

Subscribe to our newsletter


Email   
First name*    
 
  

Please make a donation